Aktuális ajánlatunk

Rendhagyó év van a hátunk mögött, sokunkat alkalmazkodásra, túlélésre kényszerítettek a járvány okozta szigorítások. Mivel mi előszeretettel ajándékozunk kézműves termékeket, szívesen járunk vásárokba, arra gondoltunk, hogy egy online vásártér segítség lehet úgy a vásárlóknak, mint a kézműveseknek.

Ebből az elgondolásból született meg a vasarter.ro online közösségi webáruház, ahol minden kézművesnek saját termelői oldala lehet, de ugyanakkor más kézművesekkel egy közösségi térben kínálhatja termékeit eladásra. Honlapunk egyelőre csak magyar nyelven érhető el, de a továbbiakban többnyelvűvé tesszük.

A Vásártérhez kézműves eladóként való csatlakozáshoz adózási számmal kell rendelkezned Romániában. A honlapunk használatáért az értékesített termékeid után kell jutalékot fizetned. A vásárlóknak a termékeitek kifizetésére utánvéttel, vagy – ha megadjátok adataitokat – banki átutalással van lehetőségük, de dolgozunk rajta, hogy mihamarabb online kártyás utalással is lehessen fizetni az oldalon. Amennyiben tetszik az ajánlatunk, regisztrálj!

Ugyanakkor ismerős kézműveseknek is ajánlhatod oldalunkat, hiszen egymás segítése az elsődleges cél.

Regisztrálok eladóként

Top