“Isten, áldd meg a magyart” bögre CH350

0 hozzászólás
35 lej
Eladó: christcadou
Szállítási módok:
Futárszolgálat, 24 lej
Román Posta, 17 lej
Személyes átvétel, 0 lej

Egy ima olvasható ezen a kerámia bögrén, ami a magyar nemzet himnuszának egy részlete is egyben: “Isten áldd meg a magyart…” Legyen ez a fohász mindanyiunk szívében, valahányszor kézbe vesszük ezt a szép magyaros mintával díszített bögrét.

Megosztás:
“Isten, áldd meg a magyart” bögre CH350
“Isten, áldd meg a magyart” bögre CH350
35lej

0 hozzászólás

0 Átlag értékelés

Vélemények


Kérjük jelentkezzen be a hozzászólás írásához!

Egy ima olvasható ezen a kerámia bögrén, ami a magyar nemzet himnuszának egy részlete is egyben: “Isten áldd meg a magyart…” Legyen ez a fohász mindanyiunk szívében, valahányszor kézbe vesszük ezt a szép magyaros mintával díszített bögrét. Szép ajándék határon túl élő ismerőseinknek, barátainknak is.

A bögre belseje és füle piros, a hozzá tartozó kiskanál is piros, porcelánból készült. A bögre űrtartalma kb 325ml, magassága 10,5cm. A fülén két lyuk található, ahol a kiskanalat lehet tartani.

Mikrohullám sütőben használható, mosogatógépben tisztítható, de annak érdekében, hogy a színek sokáig élénkek maradjanak, kézi mosogatását ajánljuk.

Mivel mindegyik darab külön-külön készül, előfordulhatnak apró külömbségek színben és mintában a bemutatott képekhez képest, viszont éppen ez teszi mindegyik darabot különlegessé.


Más termékek az eladótól

Más termékek a kategóriából

Top