Kalocsai színes falióra ORA8H

0 hozzászólás
45 lej
Eladó: christcadou
Szállítási módok:
Futárszolgálat, 24 lej
Román Posta, 17 lej
Személyes átvétel, 0 lej

Magyar népies motívumokkal díszitett falióra, amely szép és praktikus ajándék a magyar népművészet kedvelőinek. A világhírű Kalocsai minta kitűnik egyedi színkombinációival, amiben lényegében egy szín világos és sötét árnyalatát használják, egy minta megrajzolásához, mint például piros-vörös, halvány rózsaszín-sötét rózsaszín, világos kék-sötét kék. Ezek a kombinációk találhatók meg ezen a faliórán is.

Megosztás:
Kalocsai színes falióra ORA8H
Kalocsai színes falióra ORA8H
45lej

0 hozzászólás

0 Átlag értékelés

Vélemények


Kérjük jelentkezzen be a hozzászólás írásához!

Magyar népies motívumokkal díszitett falióra, amely szép és praktikus ajándék a magyar népművészet kedvelőinek. A világhírű Kalocsai minta kitűnik egyedi színkombinációival, amiben lényegében egy szín világos és sötét árnyalatát használják, egy minta megrajzolásához, mint például piros-vörös, halvány rózsaszín-sötét rózsaszín, világos kék-sötét kék. Ezek a kombinációk találhatók meg ezen a faliórán is. A minta szublimációval lett felvíve az óralapra. Mindegyik darab egyénileg készül, ezért előfordulhatnak apró külömbségek a bemutatott képekhez képest.

A falióra átmérője 20 cm, vastagsága 5mm, fa (MDF) lapból készült. Az óraszerkezet műanyag, akasztóval van ellátva. Az óra és perc mutató fémből van, fekete színű, a másodperc mutató pedig piros, ugyancsak fémből készült.


Más termékek az eladótól

Más termékek a kategóriából

Top