Delirium

Delirium

Áruházunk tagja ekkortól: 2020
Eladó értékelés
0 értékelés alapján

Termékek55

Fülbevaló

-19% Nyaklánc
Delirium

Nyaklánc

80 lej 65 lej

Nyaklánc igazi virágból

-33% Karácsonyi nyaklánc

Nyaklánc igazi virágból

-24% Könyvjelző hóember

-27% Pötty fülbevaló szív

Rólunk

Üdvözöllek az egyedi, kézzel készített ékszerek és kiegészítők világában!


Az ékszerek és kiegészitők gyantából és a termeszet kincseiből (virágok, gyümölcsök, zöldségek, magok stb.) készülnek. Minden egyes darab egyedülálló, akárcsak a természet maga.

Alkotás közben az ékszerekbe csempészek egy kis darabot  magamból: a képzeletemet, a kreativitásomat, a szenvedélyt, a szeretetet és a lelkem egy aprócska darabját. Amikor megvásárolod az egyik alkotásomat, abban megjelenik a te személyiséged, attól függően, hogy milyen hangulatban vagy abban a pillanatban (szín, forma, méret stb.).

Minden egyes darab egyedi, csak rendelésre gyártok sorozatokat. A legtöbb tárgyamat hölgyeknek készítem (ékszerek és egyéb kiegészítők), de örömmel tervezek urak számára is kiegészítőket, pl.: mandzsettagombok, nyakkendőtűk vagy karkötők. Élvezettel készítek személyre szabott tárgyakat, például a menyasszonyi csokrokból.

Szeretettel hívlak meg, hogy látogass el az oldalamra! Ki tudja, talán beleszeretsz valamelyik egyedi alkotásomba. Ajandékozd a természet ajándékát egy különleges személynek, vagy kényeztesd magad egy páratlan kiegészítővel.


Információk
Top