Eladóval kötött szerződés

Definíciók

Szolgáltató: Rebootcode Soft Kft.
Bejegyzési szám: J19/278/26.03.2019
Adószám: 40847447
Cím: Str Culmei nr 13/A/15, Miercurea-Ciuc, Jud Harghita
Bank fiók: RO72 RZBR 0000 0600 2086 7386
Bank: Raiffeisen BANK
E-mail: office@rebootcode.ro
Weboldal: https://rebootcode.ro

Szolgáltatás e-mail címe: hello@vasarter.ro

Eladó: jogi személy, aki a Honlapon regisztrál és virtuális boltot nyit a termékek értékesítéséhez a Honlapon belül.

Bevezetés

A vasarter.ro weboldal használatához, a termékek feltöltéséhez és árulásához az Eladónak el kell fogadnia a szerződést, amelyet a alábbiakban részletezünk.

A szolgáltatás leírása

A szolgáltató egy webfelületet biztosít az Eladónak, ahol az Eladó feltöltheti a termékeit, és azokat árusíthatja. Az Eladónak lehetősége van különböző szállítási költségeket beállítani, azok árát akár a vásárlás összege szerint sávokba osztani. Ugyanakkor a Szolgáltató lehetőséget biztosít az Eladónak a termékeihez írt hozzászólásokat előmoderálni, tiltani vagy törölni.

A Vásártér.ro oldalon eladni csak jogi személyeknek engedélyezett, akiknek minden engedélyük megvan az általuk forgalmazott termékek árusításához.

Felelősségi körök

  1. A Szolgáltató felelőssége
    A Szolgáltató egy működő webfelületet biztosít az Eladónak. A Weboldal működése, a termékek feltöltésének lehetősége, a megrendelés mentése a Szolgáltató felelőssége
  2. Az Eladó felelőssége
    Az Eladó felel az általa árusított termékekért, a kézbesítésért és a termék / rendelés értékének behajtásáért.

A termék kiszállítását / átadását, és a termék árának bekérését minden esetben az Eladó kell megoldja. A szolgáltató sem a termék kiszállítással, sem a kifizetés követésével, adminisztrációjával nem foglalkozik.
A Szolgáltató nem vállal felelősséget:

  • a termék minőségét illetően
  • a kézbesítésért
  • a termék kifizetéséért

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy azokkal a kliensekkel visszautasítsa az együttműködést, akiknek a viselkedése nem megfelelő, hangnemük agresszív, vagy bármilyen szempontból kifogásolható a terméke, hozzáállása.

Az Eladó kötelessége valós adatokat megadni, úgy magáról, mint a termékeiről. Az Eladó kell vállalja a törvény által előírt, weboldalon történő eladás esetén érvényben levő szabályok betartását (úgy mint kiszállítás, számlázás, adózás, termék visszaküldésével kapcsolatos szabályok). Az Eladónak lehetősége van a Vásártér.ro oldalon a saját szabályzatát, szállítási információit, termék visszavétellel kapcsolatos eljárásait leírni és közzé tenni.

A szolgáltatás díjszabása

Az eladó az eladások után 10 százalék jutalékot fizet a szolgáltatónak. A számlát a szolgáltató a szerződéses hónap leteltével állítja ki a szerződéses hónap eladásainak függvényében. A jutalék értéke változhat az eladóval való megegyezés vagy különböző kedvezmények által. Ilyen kedvezmények lehetnek: kevesebb százalék leszámlázása az eladásból, vagy ingyenesség - plafon: az eladó bizonyos, eladásból befolyt összeg után nem kell jutalékot fizessen, csak a plafon-összeg fölötti eladásból.

Azok számára, akik regisztrálnak a vasarter.ro weboldalra 2020 november 26-áig, azoknak a következő egy évben a szolgáltató nem számol jutalékot a 300 lej alatti értékesítései után.

A kiállított számlát az Eladó 5 munkanapon belül köteles fizetni.

A Szolgáltatónak jogában áll a kifizetés elmaradása esetén az Eladó termékeit levenni az áruházból, vagy azok eladását megakadályozni, mindaddig amíg a kifizetés nem történik meg.

A szerződés érvényessége

A szerződés egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik. A szerződés elfogadásakor meglevő díjszabás nem változik, illetve csak csökkenhet különböző promóciók alkalmával.

A szerződés felbontása

A Szolgáltató egyoldalúan felbonthatja a szerződést abban az esetben, ha az Eladó adatvédelmi vagy jogi törvényeket sért meg.

Az Eladó bármikor felbonthatja a szerződést, következmények nélkül. A szerződés felbontásának szándékát jelezni kell a Szolgáltatónak, és a weboldalról az összes feltett, eladó terméket le kell venni, vagy inaktiválni kell. A szerződés megszűnése után az Eladó nem árusíthat a weboldalon keresztül.

Adatvédelmi szabályok

Az eladók a vásárlók személyes adataihoz hozzájutnak a megrendelések során. Az Eladó kötelezi magát arra, hogy az adatokkal törvényesen kezeli, azokat csakis a vásárlás lebonyolítása céljából tárolja, és azokat nem adja ki harmadik félnek.

Csalás

Minden olyan cselekedet, ami a személyes adatokhoz való hozzáférést, vagy a vasarter.ro weboldal tartalmának megváltoztatását célozza, vagy a vasarter.ro szerverét érinti, a vasarter.ro rendszerét érintő csalási kísérletnek minősül, és elindul a bűnügyi eljárás az/azok ellen, akik ezt a cselekedetet elkövette/elkövették.

Azok, akik hamis e-mail címet használnak, illetve más fizikai vagy jogi személy nevében folytatnak a weboldalon bármilyen tevékenységet, az érvényes törvény előírásainak megfelelően büntetésben részesülnek.

A termékekre vonatkozó felelősség

Az eladott termékek átadása és a pénzügyi teljesítés a Rebootcode Soft Kft-től függetlenül zajlik.

A Rebootcode Soft Kft. nem vonható felelősségre a weboldalon árusított termékekkel kapcsolatban, sem a kézbesítés vagy pénzügyi telesítés problémái miatt.

Peres ügyek/vitás kérdések

Minden a kliens és a Szolgáltató között felmerülő vitás kérdés békés úton kerül megoldásra. Amennyiben nem sikerül a konfliktust békés úton megoldani, a Csíkszeredai – Románia – bíróság fog dönteni.

Végső rendelkezések

A termékek feltöltése és árusítása azzal egyenértékű, hogy az Eladó elfogadja a jelen szerződés feltételeit, feltételeket, melyek ugyanolyan értékűek mint egy megkötött, érvényes szerződés.

Bármilyen észrevételért és pontosításért várjuk a hello@vasarter.ro címre küldött üzenetét.

Szolgáltató jogosult jelen ÁSZF-et az oldal Felhasználóinak előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A tájékoztatást Szolgáltató a módosított ÁSZF hatálybalépést megelőzően kellő időben Honlapján közzéteszi. Jelen ÁSZF hatályba lépésének napja 2020. november 20.

Top