Pályázat aktív alkotóknak

Aktív kézműveseket, iparművészeket, termelőket, alkotókat keresünk csapatunkba, ezért hirdetünk pályázatot számukra.

A Pályázat célja
A Kiírónak, vagyis a Vásártér működtetőinek célja támogatni és megismertetni a vásárlókkal a Románia területén tevékenykedő Alkotókat. Ugyanakkor elérni, hogy az Alkotók úgy mutassák meg termékeiket az oldalon, hogy az alapján a vevők könnyen tudjanak dönteni megvásárlásukról.

Ki indulhat a pályázaton?
Kézműves, iparművész, termelő, alkotó (Romániában tevékenykedő és romániai adószámmal rendelkező jogosított természetes személy vagy jogi személy), aki regisztrál a vásártér oldalra eladónak. Pályázatunk a Vásártérre már korábban regisztrált illetve újonnan regisztráló felhasználóinak is szól. A pályázati időszak (május 5-31.) alatt minden regisztrált eladónak a vásártér használata ingyenes, jutalékmentes.

A részvétel feltételei
Pályázni a vasarter.ro oldalra feltöltött termékekkel lehet.
Az alábbi feltételeknek kell teljesülniük a pályázaton való részvételhez:
a. részletesen kitöltött kapcsolati adatok;
b. részletes szállítási és kézbesítési adatok;
c. teljes termékadatlapok (melyből kiderülnek az eladásra kínált termékek sajátosságai: szín, méret, súly, kiszerelés stb.);
d. a terméket jól ábrázoló termékfotók, melyek segítik a szövegben megadott információkat;
e. legalább 12 egyedi feltöltött termék vagy legalább 3 olyan sorozattermék melyből bármennyi rendelhető;
f. a vásártér adminisztrációs felületén megerősíti a jelentkezési szándékát a Jelentkezem a pályázatra gomb megnyomásával.

A pályázat díjazása
A jelentkezők közül kiválasztott 15 kézműves, iparművész, termelő vagy alkotó a Vásártér felületét ingyenesen, jutalékmentesen használhatja egy évig (2022. május 31-ig).

Jelentkezési határidő: 2021. május 28., 24:00

Eredményhirdetés
Az eredményhirdetésre 2021. május 31-én kerül sor. Az eredményeket a Vásártér honlapján és Facebook-oldalán tesszük közzé.

Fenntartjuk a jogot, hogy ne osszuk ki mind a 15 díjat, amennyiben a pályázatok nem tesznek eleget a fenti feltételeknek.

Regisztrálj itt! vagy Belépés az admin felületre

Top